رفتن به مطلب
Hossein121

آموزش افزودن دکمه به ادیتور Simon

پست های پیشنهاد شده

با سلام.

همان طور که قول داده بودم آموزش افزودن دکمه را در این ادیتور قدرتمند به شما آموزش می دهم،

[hide]

برای مثال ما می خواهیم دکمه ای به نام Ali درست کنیم.

ابتدا یک فایل png برای آیکن آن به نام insertAliM.png در پوشه قالبهای ادیتور در پوشه قالب مورد استفاده ایجاد می کنید.

سپس در jscripts فایل wysiwyg.js را ویرایش کنید و

["undo","redo","separator","url","separator","img","separator","list","separator","quote","code","separator","php"

را به:

["undo","redo","separator","url","separator","img","separator","list","separator","quote","code","separator","php","ali"

و

			case "mcephptag":
			if (this.editorIsActive) {
				this.insertContent('[php]', '[/php]
');
					tinyMCE.triggerNodeChange();
					tinyMCE.execCommand("mceAddUndoLevel");	
				}
				else tinyMCE.simpleExecCommand('php', this.editorId+'_codeview');
				return true;

را به :

			case "mcephptag":
			if (this.editorIsActive) {
				this.insertContent('[php]', '[/php]
');
					tinyMCE.triggerNodeChange();
					tinyMCE.execCommand("mceAddUndoLevel");	
				}
				else tinyMCE.simpleExecCommand('php', this.editorId+'_codeview');
				return true;
 
			case "mcealitag":
				if (this.editorIsActive) {
					this.insertContent('[ali]', '[/ali]');
					tinyMCE.triggerNodeChange();
					tinyMCE.execCommand("mceAddUndoLevel");	
				}
				else tinyMCE.simpleExecCommand('ali', this.editorId+'_codeview');
				return true;

و

                        case 'php': execCommand = 'mcePhpTag'; break;

را به

						case 'php': execCommand = 'mcePhpTag'; break;
					case 'ali': execCommand = 'mceAliTag'; break;

و

        case 'mcePhpTag':    tag = 'php'; break;

را به

		case 'mcePhpTag':	tag = 'php'; break;
	case 'mceAliTag':	tag = 'ali'; break;

تبدیل می کنیم (به Ali دقـــــت کنــــیـــد!)

سپس به مسیر قالبها در قالبهای همگانی در wysiwyg_default و wysiwyg_quickreply می رویم و بعد از

					var tmpBBCode = { wysiwyg:0, bbCode:'php', htmlOpen:'', htmlClose:'', icon:'insertPhpM.png', sourceCode:1, attributes:[{ attributeHTML:'', validationPattern:'^\\d+$', required:0 }] };
	coreBBCodes['php'] = tmpBBCode;		sourceCodes['php'] = 'php';		language['php.title'] = "{$lang->insert_php}";
				language['php.attribute1.promptText'] = "mybb.bbcode.php.promptText";

کد زیر را می افزاییم:

					var tmpBBCode = { wysiwyg:0, bbCode:'ali', htmlOpen:'', htmlClose:'', icon:'insertAliM.png', sourceCode:1, attributes:[{ attributeHTML:'', validationPattern:'^\\d+$', required:0 }] };
	coreBBCodes['ali'] = tmpBBCode;		sourceCodes['ali'] = 'ali';		language['ali.title'] = "عنوان";
				language['ali.attribute1.promptText'] = "mybb.bbcode.ali.promptText";
language['ali.desc'] = "سلام";

[/hide]

نویسنده: مای بی بی اسکین

ـــــــ--------حق انتشار محفوظ است!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان میشه مث وی بی امکان نوشتن فرمول ریاضی برا ادیتور باشه؟

اگه پلاگینی وجود داشته باشه لطفا معرفی کنید

 

با تشکر :heart: :heart: :heart: :heart:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان میشه مث وی بی امکان نوشتن فرمول ریاضی برا ادیتور باشه؟

اگه پلاگینی وجود داشته باشه لطفا معرفی کنید

 

با تشکر :heart: :heart: :heart: :heart:

 

دقيق توضيح بده + عكس

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون توفیقی ([url=http://mybbskin.ir/User-Tofighii]اطلاعات درامضا[/url]) جان کارت حرف نداره یدونه ای :heart::heart:

 

راستی البته من خودم قسمت قرار دادن ویدیو ها رو برای اپلود سنترهای ایرانی تغییر دادم مثل اپارات و تیرکمون و فارس تیوی...

 

ولی وقتی لینک میزارم تو سایت هم فقط لینک میافته و فیلم ها رو نمیاره ؟!! (البته قبل این هم اینطوری بود)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون توفیقی ([url=http://mybbskin.ir/User-Tofighii]اطلاعات درامضا[/url]) جان کارت حرف نداره یدونه ای :heart::heart:

 

راستی البته من خودم قسمت قرار دادن ویدیو ها رو برای اپلود سنترهای ایرانی تغییر دادم مثل اپارات و تیرکمون و فارس تیوی...

 

ولی وقتی لینک میزارم تو سایت هم فقط لینک میافته و فیلم ها رو نمیاره ؟!! (البته قبل این هم اینطوری بود)

توی ادیتور که معلوم هست اینجوری میشه........

اما توی پستها باید از مای کد استفاده کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب دیگه تو پست اینطوری میشه؟!!!

 

مای کد اینا چیه برا گذاشتن ویدیو تو پست؟!!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب دیگه تو پست اینطوری میشه؟!!!

 

مای کد اینا چیه برا گذاشتن ویدیو تو پست؟!!

صبر کنید به زودی مای کدهاش رو قرار می دم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب برای فارس تی وی......

بررسی کردم اون کدی می ده که وقتی وسط کد ویدئو قرار بدن با مای کد زیر نمایش می ده.......

عبارت منظم:

\[video=fars.tv\]\[/video\]

جایگزین:


به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توفیقی ([url=http://mybbskin.ir/User-Tofighii]اطلاعات درامضا[/url]) جان کار نکرد بازم فقط لینک نشون میده!!!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان
شما به عنوان کاربر مهمان در حال حاضر دیدگاه ارسال می کنید. اگر دارای حساب کاربری در سایت هستید لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  حداکثر استفاده از ۷۵ شکلک مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×