! Omid StaR ! 2,364 ارسال شده در مهر 15، 2012 درود یک فیلد رو درست پر نکردید منظور از توضیحات همون اطلاعاته لطفا از صفحه پر شده کامل اسکرین شات بگذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
medgroup.ir 10 ارسال شده در مهر 15، 2012 اینم خمت شما همه رو کامل پر میکنم ولی بازم همین خطا رو میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hossein121 1,118 ارسال شده در مهر 15، 2012 آقا امید در قسمت زمان آنلاین مثلا برای 3 روز آنلاین بودن مدال گذاشتم توی کادر مدت زمان نوشتم 3 و روزها رو انتخاب کردم و برای 3 سال توی کادر 3 نوشتم و سال ها رو انتخاب کردم ولی الان من خودم 3 ساعت آنلاین بودم، مدال 3 سال آنلاین رو بهم داد چرا؟ مدت آنلاین بودن افراد رو توی پروفایلشون میشه دید............. اگه مقداری که شما دادی مساوی اون مقدار یا بیشتر از اون مقدار باشه بهت مدال می ده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dadashmohsen 50 ارسال شده در مهر 15، 2012 خوب مگه من سه سال آنلاین بودم؟ کلهم یه ماه نبود انجمنمو ساخته بودم ولی مدال 3 سال رو بهم داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
medgroup.ir 10 ارسال شده در مهر 15، 2012 برای مدالها نمیخواد پوشه خاصی توی روت در قسمت images بسازیم؟؟ من هر کاری میکنم بازم میگه شما توضیحات دستاورد را وارد نکرده اید. یا تنظیم خاص دیگه ای نداره؟؟ من به هیچ یک از تنظیماتش دست نزدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
medgroup.ir 10 ارسال شده در مهر 19، 2012 از دوستان کسی نیست که جواب من رو بده ؟؟؟ من تمام پلاگین رو پاک کردم و دوباره آپلودش کردم ولی باز هم همین مشکل بالا رو دارم یک سوال دیگه هم که داشتم اینه این پلاگین روی همه نسخه های 1.6 کار میکنه و یا فقط روی 1.6.8 اجرا میشه؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
! Omid StaR ! 2,364 ارسال شده در مهر 19، 2012 احتمال محدودیت ورژن وجود داره چون من اینو روی 1.6.7 و 1.6.8 تست کردم:smile: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.mohammad 0 ارسال شده در مهر 31، 2012 سلام خسته نباشید :heart: من این پلاگین نصب کردم قسمت دستاوردهای ارسال... داخل بخش دستاوردهای کابر نمی یاد که اونارو تایید کنه ولی دستاوردهای شخصی درست کا رمی کنه ممنون میشم بگید مشکلش چیه ؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.mohammad 0 ارسال شده در آبان 1، 2012 سلامی دوباره :heart: من دنبال قطع کدی که دوستمون گفته بود پیدا کنید هم گشتم ولی پیدا نشد :cwy: باید چه کا رکنم:(:(:( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hossein121 1,118 ارسال شده در آبان 2، 2012 منظورتون رو واضح تر بگید اگه هم میشه با یه عکس.:ermm: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.mohammad 0 ارسال شده در آبان 7، 2012 سلام داداش ببین من از قسمت دستاورد ارسال ها مدال می سازم . بعد می یام داخل بخش انجمن کاسپین چت › کنترل پنل کاربر > دستاوردها اصلا مدال برای تایید نمی یاد . بعد من برای تعداد عتبار یا مدت زمان ... انجام دادم نشد .اصلا به بخش کنترل پنل کاربر > دستاوردها نمی یاد که تایید کنم . ولی برای دستاورهای شخصی کار می کنه . چه کار کنم دادش؟؟:ermm: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
! Omid StaR ! 2,364 ارسال شده در آبان 7، 2012 شاید به استاندارد اصلی برای دریافت مدال نرسیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.mohammad 0 ارسال شده در آبان 7، 2012 شاید به استاندارد اصلی برای دریافت مدال نرسیده من حتی تعداد ارسال ها برای اهدا مدال رو هم 1 ارسال گذاشتم، ولی مدال اهدا نکرد !!!! :angel: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
آرشام 0 ارسال شده در آبان 7، 2012 شاید به استاندارد اصلی برای دریافت مدال نرسیده من حتی تعداد ارسال ها برای اهدا مدال رو هم 1 ارسال گذاشتم، ولی مدال اهدا نکرد !!!! :angel: مدیران منم همچین مشکلی دارم ممنون میشم بررسی کنید!لطفا! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poya 0 ارسال شده در دی 1، 2012 ممنون امید :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dadashmohsen 50 ارسال شده در دی 3، 2012 هرجور شده ابدیتش میکنم ولی درس عبرتی میشه که دیگه برای هیچکدوم از کارای edson وقت نذارم آقا امید، این پلاگین رو آپدیتش کردین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ben 5 ارسال شده در دی 5، 2012 آقا این همه قایل داره توش نصبش چطوریه!؟ من پلاگین و گذاشتم تو پلاگین این طور شد Warning [2] require_once(./global.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory - Line: 17 - File: inc/plugins/achivements.php PHP 5.2.17 (Linux) File Line Function /inc/plugins/achivements.php 17 errorHandler->error /inc/plugins/achivements.php 17 require_once /admin/modules/config/plugins.php 477 require_once /admin/index.php 523 require Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required './global.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/bensolne/public_html/inc/plugins/achivements.php on line 17 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
! Omid StaR ! 2,364 ارسال شده در دی 5، 2012 اقا شما یا تو نصب پلاگین مشکل داری یا هاستت مشکل داره خواهشا اینقدر اسپم نکنید درغیر اینصورت مجبور میشم محرومتون کنم تمامیه پلاگین های قرار داده شده سالم و هرگونه اسپم محرومیت در پی دارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ben 5 ارسال شده در دی 5، 2012 اقا شما یا تو نصب پلاگین مشکل داری یا هاستت مشکل داره خواهشا اینقدر اسپم نکنید درغیر اینصورت مجبور میشم محرومتون کنم تمامیه پلاگین های قرار داده شده سالم و هرگونه اسپم محرومیت در پی دارد خوب اگر میشه بگید که فایل ها رو کجا آپلود کنم من به مشکل بر خوردم و اعلام کردم این اسپم هست!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ben 5 ارسال شده در دی 11، 2012 1. اگر قادر نبودید دسترسی هاست رو بدید من براتون مینصبم والا من نتونستم نصب کنم برای ما هم نصب میکنید؟ 2. پس استفاده 5 صلوات بفرستید برای من قبل از اینکه استفاده کنم براتون صلوات رو فرستادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Age Of Appearance 8 ارسال شده در بهمن 7، 2012 امید جان چطور باید لحاظ کرد که خود پلاگین مدالها رو حذف رو آپدیت کنه. منظورم اینه که همیشه به برترین ها مدال بده. مثلا نفر اول بهترین ارسال کننده ها رو که اهدا کرد. اگر دو روز بعدش کاربر دیگه ای جایگاه اول رو به دست اورد . اون مدال حذف بشه و منتقل بشه کاربر جدید؟ میشه همچین چیزی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
! Omid StaR ! 2,364 ارسال شده در بهمن 7، 2012 امید جان چطور باید لحاظ کرد که خود پلاگین مدالها رو حذف رو آپدیت کنه. منظورم اینه که همیشه به برترین ها مدال بده. مثلا نفر اول بهترین ارسال کننده ها رو که اهدا کرد. اگر دو روز بعدش کاربر دیگه ای جایگاه اول رو به دست اورد . اون مدال حذف بشه و منتقل بشه کاربر جدید؟ میشه همچین چیزی؟ اونی که تو میخوای اینه http://mybbskin.ir/Thread-%D9%BE%D9%84%D8%A7%DA%AF%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D9%87%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%82%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D9%87%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D8%B1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
r8041 0 ارسال شده در مرداد 8، 2013 سلام خسته نباشید من این افزونه رو نصب کردم دو تا مشکل دارم 1- تو قسمت کنترل پنل کاربری اصلا چیزی به نام دستاوردها دیده نمی شه [align=center] [/align] 2- تو پست بیت خودم دستاوردها رو اضافه کردم ولی دستاوردها نشون داده نمی شه [align=center] [/align] من این پلاگین رو چند روز پیش نصب کردم و پیامهایی هم به اعضا داده شده که شما دستاورد جدید دریافت کردید ولی هیچکدوم نمی تونند ببیند لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
! Omid StaR ! 2,364 ارسال شده در مرداد 8، 2013 دوست گرامی :smile: من یادمه اگر اشتباه نکنم کاربر باید بره تو کنترل پنل کاربریش یه قسمت هست باید دستاوردایی که دادن بهشو تایید کنه تا تایید نکنه نشون داده نمیشه مطمئنا از همینه :smile: بعدشم ممنون میشم چطور با یوزر عادی این پلاگینو دان کردید چون تو ایران فقیط و فقط خود بنده ترجمش کردم و ترجمشم در حد یه اسکریپته اینقدر زیاده....هرجایی هم گذاشته باشه دزدی از کار بنده و این سایت بوده :heart: و بنده رضایت نخواهم داشت:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
r8041 0 ارسال شده در مرداد 9، 2013 این قیمتی که باید تائیده کنه تو کنترل پنل کاربری نیست عکس زیر ببینید [align=center] [/align] در مورد قسمت دوم صحبتتون من با توجه به اینکه مدتی هست منتظر تائید شماهستم تا بتونم از اطلاعات سایتتون استفاده کنم دانلود کردم دستاوردها بعد ار این ادرس http://community.mybulletinboard.ir/thread-13279.html دانلودش کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر