رفتن به مطلب
bahman_0121

مشکل با پلاگین تشکر

پست های پیشنهاد شده

سلام من پلاگین تشکر takbb رو نصب کردم ولی ی اشکالی توش هست که 4تا آیکون تشکر تو صفحه نمایش داده میشه

 

و اینکه تشکر تو همه پستها وجود نداره که نمیدونم چیجوری درستش کنم

 

q43stagit8r5fubn09.jpg

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام من با پلاگین سپاس مشکل دارم و ارور an Error had occured please contact administrator و TypeError: xml is null رو میده .. لطفا راهنمایی کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام سپاسها رو دوباره شمارش کردم درست شد اما ارور بالایی که گفتم پا برجاست و نمیشه سپاس زد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیزپلاگین سوال امنیتی روهم نصب کرده اید؟باعث میشه سپاس ارورمیده...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام پلاگین سوال امنیتی رو خیلی وقت قبل نصب کرده بودم و تا حالا مشکلی نداشت یک دفعه اینجوری شد همزمان هم سپاس از کار افتاد هم چت باکس سایت

الان پلاگین سوال امنیتی رو هم پاک کرد اما باز همون ارور رو میده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پلاگین سوال امنیتی روغیرفعال نه کلاحذف کن

سپاس روغیرفعال .فعال کن اگه حل نشد

بروبه php myadmin

mybb_thxرو به utf8 تبدیل وریپیرکن

به احتمال زیادحل میشودماله انجمن پرشین ساب اینطوری حل شد.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

داداش اجاکست ارورمیده ریپیرهم کردی درست نشد برو headerinclude

 

واین کد روحذف کن تنها مشکل این میشه ازاجاکس درمیاد وصفحه رفرش میشه

 

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کنترل پنل مدیرکل -->قالب ها--->قالب مورد نظر--->قالب های گروه بندی نشده->headerinclude

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

راستی علی جان ویرایش سریع هم کار نمیکنه کلا هرچی که نیاز به اومدن اون شکل که مینویسه درحال بارگذاری داشته باشه کار نمیکنه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

وای ارورهات هم مثله منه

ادرس انجمنت که معلوم نیست گمنامه :D

ولی اگه ازاین ادیتوراستفاده میکنی فایل های جاواش روحذف دوباره اپکن.حل میشود

 

[align=center]همین ادیتورکه تواین انجمن نصب هست

[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان
شما به عنوان کاربر مهمان در حال حاضر دیدگاه ارسال می کنید. اگر دارای حساب کاربری در سایت هستید لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  حداکثر استفاده از ۷۵ شکلک مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×