!!! Hidden !!! 273 ارسال شده در مرداد 5، 2012 سلام پک شکلک های تقریبا کامل نویسنده:سهیل خب شکلک های انیم بسیار زیبا که در خیلی از انجمن ها دیده میشه برام خیلی سخت بوده اخه از خیلی جاها این شکلک ها رو تهیه کردم که بدونم تکراری نداشته باشه اگه داشت به بزرگیتون ببخشید در این ارشیو 661 شکلک وجود داره و فکر کنم اینجا اولین جایی باشه که ارشیو نسبتا کامل ارائه میده و از شکلک هایی که امید ارسال کرده استفاده نکردم برای اضافه کردن شکلک ها باید به مسیر زیر برید برای اون دسته از افرادی که نمیدونن هنوز پنل مدیرکل صفحه اصلی » پیکربندی » شکلک ها افزودن گروهی شکلک ها ادرس شکلک رو میدید تأیید میکنید نشد پیوست بشه به دلیل حجم زیادش download با تشکر از شما ava20.net نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
!!! Hidden !!! 273 ارسال شده در مهر 10، 2012 این سایت رو ببینید خیلی شکلک هاش توپه منبع : http://animation.persianblog.ir/tag نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p0172i 0 ارسال شده در اسفند 15، 2012 من پیشفرض ها رو حذف کردم شکلک gif و png که گذاشتم متاسفانه نشون نمیده آدرس عکس رو هم درست مینویسم تو هاست مسلا : images/smilies/test.gif ولی باز نشون داده نمیشه ! اسکریت شات مشکل : نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
! Omid StaR ! 2,364 ارسال شده در اسفند 15، 2012 من پیشفرض ها رو حذف کردم شکلک gif و png که گذاشتم متاسفانه نشون نمیده آدرس عکس رو هم درست مینویسم تو هاست مسلا : images/smilies/test.gif ولی باز نشون داده نمیشه ! اسکریت شات مشکل : اگر تو هاست آپ میکنید گروهی وارد کنید اگر تکی آپ میکنید تو اپلو.د سنتر اپ کنید بهتر است:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p0172i 0 ارسال شده در اسفند 15، 2012 در یک آپلود سنتر معتبر آپلود و آدرس رو دادم تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر