Ben 5 ارسال شده در دی 5، 2012 من نصب کردم ولی وقتی میرم بخش مدال ها به همچین مشکلی بر میخورم Warning [2] require(/home/bensolne/public_html/admin/modules/user/awards.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory - Line: 523 - File: admin/index.php PHP 5.2.17 (Linux) File Line Function /admin/index.php 523 errorHandler->error /admin/index.php 523 require Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/home/bensolne/public_html/admin/modules/user/awards.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/bensolne/public_html/admin/index.php on line 523 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
! Omid StaR ! 2,364 ارسال شده در دی 5، 2012 هاستت مشکل داره دوست عزیز ربطی به پلاگین نداره:smile: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ben 5 ارسال شده در دی 5، 2012 هاستت مشکل داره دوست عزیز ربطی به پلاگین نداره:smile: مشکلش چیه اونوقت!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeid_t 10 ارسال شده در دی 16، 2012 سلام امید جان مال من همون قسمت که مدال ایجاد میکنم .. عکس مدال رو نمیاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
king-mohammad 5 ارسال شده در بهمن 9، 2012 امید جان تو که این همه زحمت کشیدی واقعا دستت درد نکنه ولی اگه میشد تعداد مدالهایی که نشون میده بیشتر میشد خیلی عالی بود الان یکی بیشتر نشون نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
! Omid StaR ! 2,364 ارسال شده در بهمن 9، 2012 امید جان تو که این همه زحمت کشیدی واقعا دستت درد نکنه ولی اگه میشد تعداد مدالهایی که نشون میده بیشتر میشد خیلی عالی بود الان یکی بیشتر نشون نمیده عزیز چرا اسپم میکنی؟ امروز سه باره دارم ازتون اسپم میبینیم شما اصلا این پلاگینو نصب کردی؟ اصلا نصبش کردی که میگی بیشتر از یه دونه نمیشه؟ ایران تاک و اینجا و....... از این پلاگین استفاده میکنند لطف کنید اموزشو بخونید من توضیح دادم....تو تنظیمات تعداد میشه مشخص کرد خواهشا دیگه اسپم نبینم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bahman-fatemi 0 ارسال شده در بهمن 9، 2012 سلام اول تشکر از سایت بسیار خوبتون من همه اقدامات رو انجام دادم مدال هم اهدا کردم پیامش هم اومد اما هیچ مدالی در سایت نشون داده نمیشه اصلا کادرش هم نیست یک بار هم غیرفعال و فعال کردم اما باز مشکل بر طرف نشد آدرس سایت www.starpic.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed h.p.r 330 ارسال شده در بهمن 9، 2012 سلام لطفا توضیحات رو بخونید :wink: پنل مدیریت کل > قالب ها و پوسته ها > قالب ها > قالب مورد نظر > قالب postbit > قالب postbit_classic پیدا کنید خط زیر رو: کد php: (انتخاب همه) <div class="omidkarimzadeh"><font color="#0000CD">{$post['user_details']}font>div> زیرش اضافه کنید خط زیر رو: کد php: (انتخاب همه) <div class="omidkarimzadeh"><fieldset class="fieldset"><legend><b><strong><font color="#FF1493">مدال های من font>strong>b>legend> {$post['awards']} fieldset>div> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bahman-fatemi 0 ارسال شده در بهمن 9، 2012 ممنون اها درسته یادم اومد من خط اول رو در این آدرسی که میگید پیدا نکردم که جایگزین بکنم :blush: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bahman-fatemi 0 ارسال شده در بهمن 9، 2012 اینم کل کد این قیمت سایت من چنین چیزی توش نیست {$ignore_bit} {$post['profilelink']} {$post['onlinestatus']} {$post['usertitle']} {$post['userstars']} {$post['groupimage']} {$post['useravatar']} {$post['user_details']} {$post['posturl']}{$post['icon']}{$post['subject']} {$post['subject_extra']} {$post['message']} {$post['attachments']} {$post['signature']} {$post['editedmsg']} {$post['iplogged']} {$post['postdate']} {$post['posttime']} {$post['button_email']}{$post['button_pm']}{$post['button_www']}{$post['button_find']}{$post['button_rep']} {$post['button_edit']}{$post['button_quickdelete']}{$post['button_quote']}{$post['thanks']}{$post['button_multiquote']}{$post['button_report']}{$post['button_warn']}{$post['button_reply_pm']}{$post['button_replyall_pm']}{$post['button_forward_pm']}{$post['button_delete_pm']} {$post['thxdsp_outline']} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
! Omid StaR ! 2,364 ارسال شده در بهمن 9، 2012 اینم کل کد این قیمت سایت من چنین چیزی توش نیست {$ignore_bit} {$post['profilelink']} {$post['onlinestatus']} {$post['usertitle']} {$post['userstars']} {$post['groupimage']} {$post['useravatar']} {$post['user_details']} {$post['posturl']}{$post['icon']}{$post['subject']} {$post['subject_extra']} {$post['message']} {$post['attachments']} {$post['signature']} {$post['editedmsg']} {$post['iplogged']} {$post['postdate']} {$post['posttime']} {$post['button_email']}{$post['button_pm']}{$post['button_www']}{$post['button_find']}{$post['button_rep']} {$post['button_edit']}{$post['button_quickdelete']}{$post['button_quote']}{$post['thanks']}{$post['button_multiquote']}{$post['button_report']}{$post['button_warn']}{$post['button_reply_pm']}{$post['button_replyall_pm']}{$post['button_forward_pm']}{$post['button_delete_pm']} {$post['thxdsp_inline']}{$post['thxdsp_outline']}عزیز پس این چیه؟؟؟؟"white-space: wrap; text-align: center;"> چیزی رو پیدا نکردیدcrtl + f بزنید....کلمه رو جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bahman-fatemi 0 ارسال شده در بهمن 9، 2012 عزیز اون رو که پیدا کردم می بینید که no کنارشم برداشتم من این کد رو پیدا نمیکنم {$post['user_details']} البته میدونم کلاسش نباید یکی باشه اما همون خط هم پیدا نمیکنم الان مشکل من این هستش در قسمت پروفایل نشون میده مدال رو ولی وقتی کسی پست میزنه نشون نمیده مدال هاشو همون پست بید کلاسیک فکر میکنم کامل نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
! Omid StaR ! 2,364 ارسال شده در بهمن 9، 2012 عزیز من از کجا بدونم شما از چه پست بیتی استفاده میکنی که کلاسشو بهت بگم؟ :smile: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bahman-fatemi 0 ارسال شده در بهمن 9، 2012 خب منم کلا پست بیدم رو با پست بید شما که در آموزش قرار داده بودید عوض کردم کد رو پیدا کردم و مشکل حل شد :) مررسی از وقتتون :wink: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hossein121 1,118 ارسال شده در بهمن 17، 2012 خب دوباره مشکلات بنده شروع شد!! :tongue: :D پلاگین بسیار عالی هست!!باعث شد یاد بگیرم چطوری از دیتابیس کرم بریزم!!! :D :D :D :D :D اما برای من نه تو پست بیت میاد نه تو پروفایل با اینکه تنظیماتشو تنظیم نمودم!! :D :D :D فکر کنم مشکل از قالبشه اخه دستاورد ها هم توش نمیاد!!نمیدونم یه ملاحظه میخواید خودتون بکنید!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
! Omid StaR ! 2,364 ارسال شده در بهمن 17، 2012 خب دوباره مشکلات بنده شروع شد!! :tongue: :D پلاگین بسیار عالی هست!!باعث شد یاد بگیرم چطوری از دیتابیس کرم بریزم!!! :D :D :D :D :D اما برای من نه تو پست بیت میاد نه تو پروفایل با اینکه تنظیماتشو تنظیم نمودم!! :D :D :D فکر کنم مشکل از قالبشه اخه دستاورد ها هم توش نمیاد!!نمیدونم یه ملاحظه میخواید خودتون بکنید!!! درود عزیزجانم ما یه اصطلاح عامیانه به اسم اینکه " قصه نگید" عزیز چه ربطی به قالب داره؟ شما جستجو نمیکنید و تند تند هی پست میزنید تو همشونم میگید مای بی بی مشکل داره قالب مشکل داره و..... البته این به خاطر اینه تازه کارید و چندماه دیگه درست میشه و مشکلی نیست خب و اما پاسخ درمورد نمایش پلاگین مدال دهی پیشرفته بارهای سوال شده و بندم چون سبک تمام پست بیتام کلاس omidkarimzadeh هست به همین جهت با همین کلاس براتون گذاشتم پس اگر یکی از پست بیت های منو اجرا کنید. مطمئن باشید اینم نمایش میده در غیر اینصورت باید کلاسشو عوض کنید و تو همونجا بذارید موفق و موید باشید امید کریم زاده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hossein121 1,118 ارسال شده در بهمن 17، 2012 پست بیت های شماست اقا سعید.دقیقا همینه: http://url.mybbskin.ir/omidkarimzadeh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
! Omid StaR ! 2,364 ارسال شده در بهمن 17، 2012 پست بیت های شماست اقا سعید.دقیقا همینه: http://url.mybbskin.ir/omidkarimzadeh پس کدی که گفتمو تو جای گفته شده بذارید نشون میده:wink: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nokte 0 ارسال شده در خرداد 7، 2013 اولا آقا امید با این پلاگین گل کاشتید . آفرین و ممنون فقط موقع آپلود فایل ها هنگامی که روی لینک پلاگین در مدیریت کلیک می کنم اصلا پلاگین ها را نمایش نمیده نمی دونم چرا ولی با پاک کردن awards.php از فولدر پلاگین ها دوباره درست میشه مشکل به نظرتون چیه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nokte 0 ارسال شده در خرداد 8، 2013 مدیر عزیز آیا این همان سیستم دستاورد های سایت خودتونه ؟ اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hossein121 1,118 ارسال شده در خرداد 8، 2013 بله این مدال دهی همین است که در این پشتیبانی استفاده میشود. :smile: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saee 0 ارسال شده در خرداد 18، 2013 این پلاگینو دانلود کردم اما تو پوشه عکس هاش خالیه و مدالی نیست !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hossein121 1,118 ارسال شده در خرداد 18، 2013 این پلاگینو دانلود کردم اما تو پوشه عکس هاش خالیه و مدالی نیست !!! بلی. خودتون باید مدال های دلخواهتون رو قرار بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saee 0 ارسال شده در خرداد 18، 2013 مدال ها رو از کجا بیاریم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hossein121 1,118 ارسال شده در خرداد 18، 2013 مدال ها رو از کجا بیاریم ؟ لطفا اینقدر اسپم نکنید. این همه انجمن از کجا اوردن؟ یه دوست خوب داریم به اسم گوگل توش سرچ کنید دانلود پک مدال یا همچین چیزایی تو همین سایت هم باید موجود باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر