رفتن به مطلب
mehdirazi

مشکل در ورود در سایت

پست های پیشنهاد شده

http://rahesari.ir/kanonhavadara/

این آدرس انجمن من

نمیدونم چرا با این آدرس : http://rahesari.ir/kanonhavadara نام کاربری و پسووردم میزنم وارد نمیشه ولی با ادرس آی پی http://79.170.44.111/rahesari.ir/kanonhavadara/ مشخصاتم میدم وارد میشه ..!!!

 

میشه بهم بگید مشکل از کجاست؟؟؟؟

 

عجیبه ..!!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

فکر کن ببین تازگی چه تغییر دادی تو انجمن . شاید پلاگینی ، تغییر تو کدی چیزی انجام داده باشید . همینجوری که نمیشه یهو اینجوری شه ! :wassat:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آخه اگه ربطی یه پلاگین داشت پس پچرا با آی پی بالا میاد ؟؟؟؟

 

فکر نکنم ربطی به پلاگین باشه چون من چیزی نصب نکردم

تازه این و بالا آوردم با آدرس سایت وارد نمیشه ولی با آدرس آپی میدم وارد میشه ..!!

:angel:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

http://rahesari.ir/kanonhavadara/

 

این آدرس انجمن من

 

نمیدونم چرا با این آدرس : http://rahesari.ir/kanonhavadara نام کاربری و پسووردم میزنم وارد نمیشه ولی با ادرس آی پی http://79.170.44.111/rahesari.ir/kanonhavadara/ مشخصاتم میدم وارد میشه ..!!!

 

 

 

میشه بهم بگید مشکل از کجاست؟؟؟؟

 

 

 

عجیبه ..!!

مشکل کوکی هاتون صحیح نیست،

 

از پنل مدیریت به پیکربندی به General Configuration بروید،

Cookie Domain را به

.rahesari.ir

و Cookie Path را به

 /kanonhavadara

تبدیل کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من هم همین مشکل رو دارم !!

چند تا کد رو عوض کردم اما دوباره برگندوندمشون درست نشد !!

تو افراد انلاین نشون میده که هستم اما تو قسمت هیدر همون ورود و ثبت نام هست و کنترل پنل ها نمیاد !!!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از پوشه inc فایل settings رو هم ویرایش کنید و کوکی ها رو تنظیم کنین .... :wink: انشالله که درست میشه :heart:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این خط رو پیدا کن و ادرس انجمن خودت رو بده

 

$settings['bburl'] = "http://localhost/forum";

 

در settings.php/inc

 

از رو دیتابیس هم میشه :D

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

settings.php

رو باز کن

سایت قبلیتو پیدا کن

با سایت جدید replace کن

من سایتموجا به جا کردمو روی pxr.ir صبت کردم

اما هر کاریمیردم لاگین نمیشد.

کوکیها پاک کن

crtl+ f5

settings.php رو باز کن و replace بزن

100درصد حواب میده

تست کردم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این خط رو پیدا کن و ادرس انجمن خودت رو بده

 

$settings['bburl'] = "http://localhost/forum";

 

در settings.php/inc

 

از رو دیتابیس هم میشه :D

همتون گلید همتون مدیر کاردانید آقا مشکلم حل شد ممممممنون از همه :d

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان
شما به عنوان کاربر مهمان در حال حاضر دیدگاه ارسال می کنید. اگر دارای حساب کاربری در سایت هستید لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  حداکثر استفاده از ۷۵ شکلک مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×