! Omid StaR ! 2,364 ارسال شده در آذر 2، 2013 [hide]درود عزیزانمبر روی این سبک بیشتر از باقی سبک ها تاکنون تایم گذاشتمچون مطمئن بودم شدیدا طرفدار پیدا خواهد کرد. من از عملکرد امضا که با رفتن موس بر رویشکه ایجاد سایه بر روی متن و محو شدن بعضی کلمات و تغییرات جالبی که حتما باید دیده شودویدئو تهیه کردم که با پسوند .avi قابل مشاهده استدر این طرح , طرح قدیمی فیلدست هم کنار گذاشته شده و از سبک زیباتری استفاده شده استپیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این طرح پست بیت رو از دست ندید> هرگونه کپی برداری و ادیت و... شرعا و قانونا حرام بوده و به بدترین شکل ممکن پیگیری خواهم کردنویسنده: امید کریم زادهمعرفی: in 3sep 2013نصب: به مسیر زیر برید:پنل مدیریت کل > قالب ها و پوسته ها > قالب ها > قالب postbit > قالب postbit_signatureکد زیر رو جایگزین کد قبلی کنید: ( توجه کنید کد رو قبل از قرار دادن در نت پد بگذارید) .omidkarimzadeh_MyBBSkin {background: #E6E6FA url(http://up.iran-talk.ir/uploads/13765718191.jpg);border: 2px dotted#800080;font-family: tahoma,calibri;border-radius: 5px;#9400DC;padding: 5px;padding: 15px 35px 22px 22px;box-shadow: 0px 0px 2px }.omidkarimzadeh_MyBBSkin:hover {background: #E6E6FA url(http://up.iran-talk.ir/uploads/13765718191.jpg);border: 2px dotted#800080;font-family: tahoma,calibri;border-radius: 5px;#9400DC;padding: 5px;padding: 15px 35px 22px 22px;box-shadow: 0px 0px 2px -webkit-transition: all 0.5s ease-in;-moz-transition: all 0.5s ease-in;-o-transition: all 0.5s ease-in;background-color: white;color: transparent;text-shadow: 1px 1px 6px #8B008B;}امضای{$post['username_formatted']}: {$post['signature']} موفق و موید باشیدامید کریم زادهنمونه: [/hide] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Franking 25 ارسال شده در آذر 2، 2013 آقا این دیگه چه وضعشه !همین 2 مین پیشو کدو عوض کردم با اون استایل ول این استایل خاردلعادست ! :47: واقعا این یکی حرف نداره الآن اینو گذاشتم :47: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
! Omid StaR ! 2,364 ارسال شده در آذر 2، 2013 درود پوزش به علت بازگردانی موضوع کد دچار مشکل شده بود مشکلش رفع شد سپاس بابت گزارش :47: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Franking 25 ارسال شده در آذر 2، 2013 درود واقعا حرف نداره كاملا هم درسته الآن :47: مرسي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ᗩm!RH♥SsE!N 30 ارسال شده در دی 4، 2013 داداش امید خیلی خوشکل من برای انجمنم گذاشتم بابت یک چیز دیگه هم ازت ممنونم من همیشه کدها رو کپی پیست میکردم ولی می دیدم کدی نمیاد امروز ازت یادت گرفتم که باید درنت پد بزارم مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
! Omid StaR ! 2,364 ارسال شده در دی 4، 2013 داداش امید خیلی خوشکل من برای انجمنم گذاشتم بابت یک چیز دیگه هم ازت ممنونم من همیشه کدها رو کپی پیست میکردم ولی می دیدم کدی نمیاد امروز ازت یادت گرفتم که باید درنت پد بزارم مرسی بلی عزیزجانم در نت پد نذاری 1. عمل نمیکنه 2. قالببندیتو خراب میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ᗩm!RH♥SsE!N 30 ارسال شده در اردیبهشت 21، 2014 سلام امید جان چطوری میتونم این امضا رو اندازش رو به اندازه ی همین امضای تصویرم تغییر بدم و هم به شکلی که درتصویر به صورت فلش نشون دادم در بیارم ممنون میشه کد درستشو واسسمم بزاری http://mybbskin.ir/up/uploads/13929734891.png نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر