! Omid StaR ! 2,364 ارسال شده در اسفند 8، 2012 درود درصورتی که تمایل دارید عضو یکی از گروه های مدیر پاسخگو کاربر ویژه تیم طراحی همکار پشتیبانی تیم نظارت باشید ....در این تاپیک میتوانید اعلام کنید و تا 24 ساعت پس از دادن درخواست به بنده جهت گرفتن امتحان و تشخیص صلاحیت پ خ بدید کاربر تایید شده یک هفته در رتبه ارتقا داده شده میماند و درصورت استحقاق تثبیت می شود پایدار باشید امید کریم زاده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hossein121 1,118 ارسال شده در اسفند 9، 2012 بنده خواهان همکاری با شما در تیم نظارت هستم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
download4you 5 ارسال شده در اسفند 9، 2012 این تاپیک موقتیه یا برای همیشه هست ؟؟ یعنی میشه بعدا درخواست داد ؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mostafa 27 ارسال شده در اسفند 9، 2012 سلام داداش امید من میتونم تو بخش نظارت به خوبی کمک کنم... :ninja: :wub: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
king-mohammad 5 ارسال شده در اسفند 9، 2012 با سلام من توی طراحی فتوشاپ یه چیزایی بلدم نمیدونم به کار میاد یا نه اگه میخواستید پ خ بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed h.p.r 330 ارسال شده در اسفند 9، 2012 با سلام من توی طراحی فتوشاپ یه چیزایی بلدم نمیدونم به کار میاد یا نه اگه میخواستید پ خ بدید سلام شما بنر ،لگو ،هیدر ،میتونید بزنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
king-mohammad 5 ارسال شده در اسفند 9، 2012 با سلام من توی طراحی فتوشاپ یه چیزایی بلدم نمیدونم به کار میاد یا نه اگه میخواستید پ خ بدید سلام شما بنر ،لگو ،هیدر ،میتونید بزنید ؟ بله داداش فقط بنر متحرک نمیتونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
! Omid StaR ! 2,364 ارسال شده در اسفند 10، 2012 این تاپیک موقتیه یا برای همیشه هست ؟؟ یعنی میشه بعدا درخواست داد ؟؟؟؟ نه همیشه هست :smile: ......... درضمن عزیزان گروهی دیگه جز گروه ناظر هست ولی حتما درخواستا پیگیری میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
! Omid StaR ! 2,364 ارسال شده در اسفند 10، 2012 سلام داداش امید من میتونم تو بخش نظارت به خوبی کمک کنم... :ninja: :wub: به نظرم استعداد شما برای گروه پاسخگو بهتره درسته یه کم اطلاعات فنی تون هنوز زیاد بالا نیس ولی من میدیدم کسی سوال تکراری میپرسید خوب تو انجمن تاپیکشو میدادید اگر میتونید اطلاعات فنیتونو بالا ببرید و هیچ سوالی رو تا 100 درصد مطمئن نیستی جواب ندی و احساس مسئولیت دارید....به این گروه ارتقاتون بدم....هم از ناظر بالاتره و هم دسترسیش بیشتره:wink: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hossein121 1,118 ارسال شده در اسفند 10، 2012 اقا امید اگه بنده هم به درد کارتون میخورم هستم در خدمت. فایل های psd رو خوب ویرایش میکنم. بنرمتحرک در حد یه کم بالاتر از معمولی میزنم. هدر در حد معمولی. :D نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
! Omid StaR ! 2,364 ارسال شده در اسفند 10، 2012 اقا امید اگه بنده هم به درد کارتون میخورم هستم در خدمت. فایل های psd رو خوب ویرایش میکنم. بنرمتحرک در حد یه کم بالاتر از معمولی میزنم. هدر در حد معمولی. :D گروه فعلیتون گروه کوچیکی نیس :smile: ولی این عنوان یک هفته ازمایشی هستید ..خوب باشید تثبیت میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
download4you 5 ارسال شده در اسفند 10، 2012 آقا امید من اینجا یک رزومه از خودم گذاشتم شما پاک کردید یا توی این انتقال پاک شده ؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
! Omid StaR ! 2,364 ارسال شده در اسفند 10، 2012 احتمالا پاک شده تو انتقال تو چتباکس گفتم ارسال نکنید که عزیزجانم چون دلیلی نداره من پاک کنم :smile: :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mostafa 27 ارسال شده در اسفند 10، 2012 سلام داداش امید من میتونم تو بخش نظارت به خوبی کمک کنم... :ninja: :wub: به نظرم استعداد شما برای گروه پاسخگو بهتره درسته یه کم اطلاعات فنی تون هنوز زیاد بالا نیس ولی من میدیدم کسی سوال تکراری میپرسید خوب تو انجمن تاپیکشو میدادید اگر میتونید اطلاعات فنیتونو بالا ببرید و هیچ سوالی رو تا 100 درصد مطمئن نیستی جواب ندی و احساس مسئولیت دارید....به این گروه ارتقاتون بدم....هم از ناظر بالاتره و هم دسترسیش بیشتره:wink: چشم - در حال ارتقاء اطلاعات فنی هستم و اگه ی منبع واسه ارتقاء معرفی کنید کارمو به خوبی میتونم انجام بدم :wub: من از خدامه مشکل کاربرای اسکین رو حل کنم (سرباز مای بی بی اسکین) :wub: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hossein121 1,118 ارسال شده در اسفند 11، 2012 بله اقا امید اگه میخواید معرفی کنید لطفا همینجا معرفی کنید ما هم استفاده کنیم. :smile: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed h.p.r 330 ارسال شده در اسفند 22، 2012 سلام چند تا از کاربرا گفتن که ما بعضی از چیزارو بلد نیستیم ! نمیتونیم همه کارو انجام بدیدم منم اعلام میکنم هر کس اگه در گروه های زیر مدیر پاسخگو تیم طراحی تیم نظارت خواستن فعالیت کنن خودم به صورت کلاس های فوق العاده همه چی رو بهشون یاد میدم ! هم میتونید راحت همه چیرو یاد بگیرید {بدونه هزینه} هم به ما کمک میکنید :smile: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIR StaR_PL 20 ارسال شده در خرداد 4، 2014 سلام چند تا از کاربرا گفتن که ما بعضی از چیزارو بلد نیستیم ! نمیتونیم همه کارو انجام بدیدم منم اعلام میکنم هر کس اگه در گروه های زیر مدیر پاسخگو تیم طراحی تیم نظارت خواستن فعالیت کنن خودم به صورت کلاس های فوق العاده همه چی رو بهشون یاد میدم ! هم میتونید راحت همه چیرو یاد بگیرید {بدونه هزینه} هم به ما کمک میکنید :smile: برای تیم پاسخگو آماده هستم اگر امکانش هست این کلاس های فوق العاده رو هم میخواستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sir_rahim 26 ارسال شده در خرداد 4، 2014 سلام منم میخوام تو تیم طراحی یا پاسخگو عضو بشم:55::55: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
senator 20 ارسال شده در خرداد 6، 2014 سلام منم کاگه به کارتون میام در خدمت کای بی بی اسکینم مهارت زیادی ندارم اما آشنایی نصفی با پنل مدیر و هاستو و ... دارم{طراحیمم خوبه}{البته رشتمم طراحی وب} مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hossein121 1,118 ارسال شده در خرداد 6، 2014 درود. با تشکر از دوستانی که اعلام آمادگی کردند. Sir Rahim , senator ,AmIR StaR_PL شما عزیزان فعالیت خود را آغاز کنید طی چندروز آینده در صورت تایید صلاحیت ارتقا میابید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر