رفتن به مطلب
SheRvin

آموزش تغیر رنگ قالب به 10 رنگ زیبا _ محصول مای بی بی اسکین

پست های پیشنهاد شده

من نصبش کردم اما بعد از نصب ادیتور نشون داده نمیشد باید چیکار کنم برا رفع این مشکل؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

این رو حذف کن ببین خوب میشه


 

حذف کردم درست شد اما خوب رنگا کار نمیکنه :wink: یعنی رو رنگی کلیک میکنم عوض نمیشه!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در واقع این با جی کوئری هست ولی مای بی بی و ادیتور و فایلاش از پروتوتایپ هست. که این دوتا باهم مشکل دارن.

در نتیجه فایلهای جاوا اسکریپت مای بی بی کار نمی کنه.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در واقع این با جی کوئری هست ولی مای بی بی و ادیتور و فایلاش از پروتوتایپ هست. که این دوتا باهم مشکل دارن.

در نتیجه فایلهای جاوا اسکریپت مای بی بی کار نمی کنه.

 

آره درسته ولی تو ایران تاک کار میکنه @

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در واقع این با جی کوئری هست ولی مای بی بی و ادیتور و فایلاش از پروتوتایپ هست. که این دوتا باهم مشکل دارن.

در نتیجه فایلهای جاوا اسکریپت مای بی بی کار نمی کنه.

 

آره درسته ولی تو ایران تاک کار میکنه @

عزیز ایران تاک کار خودمون هست و با Php !

با این فرق داره.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از این js به جای قبلی استفاده کن تو ادرس دهی دقت کن شاید فایل ادیتورت رو از کار ننداخته باشه

 

بعد این کد رو


 

که به این کد تغییر میدی


در قسمت headerinclude تو بخش قالب های گروه بندی نشده میتونی پیدا کنی

 

با سپاس:heart:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از این js به جای قبلی استفاده کن تو ادرس دهی دقت کن شاید فایل ادیتورت رو از کار ننداخته باشه

 

بعد این کد رو


 

که به این کد تغییر میدی


در قسمت headerinclude تو بخش قالب های گروه بندی نشده میتونی پیدا کنی

 

با سپاس:heart:

 

منظورتون رو نفهمیدم اگر واضح تر توضیح بدین که باید چیکمار کنم ممنون میشم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود مگه این این خط رو حذف نکردید


 

خب حذف باید بشه بعد فایل ضمیمه رو باید دانلود کنی و تو ادرس عکس ها اپلود کنی

http://mybbskin.ir/attachment.php?aid=1611

اینم فایل ضمیمه تو ارسالی قبلم

باید یه همچین ادرسی از فایل داشته باشی

http://forum.delniya.com/images/jquery-ui.min.js

حالا باید این کد رو headerinclude قرار بدی

headerinclude الان میگی کجاست

تو قالب ها و پوسته ها > قالب ها> قالب موردنظر> قالب های گروه بندی نشده > سپس headerinclude رو ویرایش میکنی

 

این کد رو به اول یا اخر یا وسط اضافه میکنی

 


 

پایان همین دیگه درست نشد مشکل یه چیزه دیگه میتونه باشه

اینکه فایل هارو اشتباه نصب کرده باشی یا ادرس غلط :whistling:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان.

واقعا اموزش عالیه!!

در تاسفم که چرا زودتر تو انجمن پیداش نکردم!

:D

 

اینم برای دوستانی که میخوان فونت انجمن با تغییر رنگ عوض نشه.

اول میتونید وارد پوسته انجمنتون و سپس global.css بشوید و گزینه ویرایش قالب بندی:حالت پیشرفته بشوید و ctrl+f را بگیرید و کلمه مقابل را جستجو کنید:font-family و در مقابل احتمالا باید 3 تا فونت بیاد اون 3 تا فونت رو کپی کن و وارد فایل های رنگ(همون فایل هایی که تو فایل ضمیمه است)

برای مثال:

kahverengi.css

و

sari.css

و...

شوید و هر فایل را باز و دوباره ctrl+f را بگیرید و کلمه :font-family را سرچ کرده و ان 3 فونتی که روبرویش نوشته شده را با ان 3 فونتی که داخل قالبتون قرار داشت جایگزین کنید.

همگی رو به همین ترتیب انجام دهید

و

سپس فایل ها رو در هاستتون اپ کنید.

مشاهده میکنید که دیگر فونت با عوض کردن رنگ قالب عوض نخواهد شد.

:heart:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با اضافه کردن این کدها

ایا امکان بازگشت به رنگ پیش فرض قالب هست ؟

یعنی کاربر بتونه بعد از انتخاب رنگ

دوباره به رنگ پیش فرض هم برگرده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان بنده امتحان کردم با راهنمایی هم پیش رفتم مشکلی در فونت ها نداشتم یعنی حل شد

منتهی فک کنم ایراد اینه که با تغییر رنگ قالب . رنگ فونت ها هم تغییر پیدا میکنه

یعنی وقتی قرمز انتخاب میکنیم رنگ فونت هم قرمز میشه. چطور میشه این مشکل رو حل کنم

سوال دوم اینکه با فعال کردن این کد. امار پیشرفته ام نمایش داده نمیشه

اینا حل بشه عالیه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
با اضافه کردن این کدها

ایا امکان بازگشت به رنگ پیش فرض قالب هست ؟

یعنی کاربر بتونه بعد از انتخاب رنگ

دوباره به رنگ پیش فرض هم برگرده

 

یه فایل cssمیتونید درست کنید بعد گلوبال های خودتون رو در ان کپی کنید !

 

 

 

 

دوستان بنده امتحان کردم با راهنمایی هم پیش رفتم مشکلی در فونت ها نداشتم یعنی حل شد

منتهی فک کنم ایراد اینه که با تغییر رنگ قالب . رنگ فونت ها هم تغییر پیدا میکنه

یعنی وقتی قرمز انتخاب میکنیم رنگ فونت هم قرمز میشه. چطور میشه این مشکل رو حل کنم

سوال دوم اینکه با فعال کردن این کد. امار پیشرفته ام نمایش داده نمیشه

اینا حل بشه عالیه

 

این کد هارا را ویرایش کنید یا کد رنگشو پاک کنید

 

a:link {
color: #fc1010;
text-decoration: none;
}

a:visited {
color: #fc1010;
text-decoration: none;
}

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یه فایل cssمیتونید درست کنید بعد گلوبال های خودتون رو در ان کپی کنید !

منظورتون همه ی کدهای داخل global css هست ؟ قسمت پیشرفته ؟

و دوم اینکه برای اینکه یک گزینه برای انتخاب پیشفرض هم داشته باشم . باید رنگی اضافه کنم؟ اگر اره چطوری؟

ببخشیدا :heart:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یه فایل cssمیتونید درست کنید بعد گلوبال های خودتون رو در ان کپی کنید !

منظورتون همه ی کدهای داخل global css هست ؟ قسمت پیشرفته ؟

و دوم اینکه برای اینکه یک گزینه برای انتخاب پیشفرض هم داشته باشم . باید رنگی اضافه کنم؟ اگر اره چطوری؟

ببخشیدا :heart:

بله کل کدهای درون global.css قسمت پیشرفته رو تو یه فایل css بریزید و درهمون قسمت که بقیه فایل ها رو اپ کرده بودید اپ کنید و یه کد براش بنویسید (طبق کدهای دیگه)(فقط لازمه اسم و لینکشو تغییر بدید)و داخل کدهای قالب header تون بگذارید.

برای بنده که اولین کد که رنگ ابی هست به طور پیش فرض قرار داده شده بود.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مرسی از آموزش خوبتون

چطوری میشه یه دکمه گذاشت که با زدن اون قالب انجمن به حالت پیشفرض برگرده ؟؟ :whistling:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان
شما به عنوان کاربر مهمان در حال حاضر دیدگاه ارسال می کنید. اگر دارای حساب کاربری در سایت هستید لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  حداکثر استفاده از ۷۵ شکلک مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×