! Omid StaR ! 2,364 ارسال شده در آبان 15، 2012 درود همکاران توجه داشته باشید چه تو سایت خودتون و چه اینجا رو هیچ لینکی کلیک نکنید جدیدا یک فرد بی پدر و مادر به بعضی مدیر انجمنا پیام میده این پست خلافه وقتی روش کلیک میکنی ...اطلاعات یوزرتو براش میفرسته من الان نیم ساعت پشتع تلفن داشتم به یکی از بچه ها که سایتشو به این طریق هک کرده بودن کمک میکردم حدود 5 یوزر ادمین تو سایتش زده بود که من تو 12 ثانیه غافلگیرش کردم و هر 5 یوزرشو بن کردم و خدارو شکر توستم سایت این دوستمونو نجات بدم..البته باید بک اپ ریستور کنه اینم تصویر...ای پی شو ببینید...و همچین پیام خصوصی شو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad7605 128 ارسال شده در آبان 21، 2012 سلام این روش xxs ه زدن کوکی ها تو مای بی بی این باگ وجود داره ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad7605 128 ارسال شده در آبان 21، 2012 نه آقا فهمیدم چیه فیک پیج اومدم توضیح می دم و کد انتی فیک پیج رو می دم بهتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر