دوستان مشکلات قبلی حل شد اما نمیدونم چرا وقتی کاربری میخواد وارد انجمن بشه(وارد میشه، اما کاری نمیتونه بکنه) همچین پیامی میده با این که اصلاً محروم نکردم یا یا اصلاً صفحه اصلیم نمیتونه ببینه و هرجا کلیک میکنم همین صفحه رو میاره .... باید چه کار کنم ؟؟؟
فقط برچسبامم نشون داده نمیشه !!! پلاگینو نصبو همه کارار و کردم ، دیگه باید چکار کنم ؟؟؟؟
مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(آخرین ویرایش در ۳۰-۱-۱۳۹۱ ۰۹:۴۴ صبح توسط: khorack.)
دوست عزیز من تا چند روز با همین اکانت میرفتم داخل اما حالا داره اینو میگه ....!!!! و وقتی روی لینک فعال سازی مانند تصویر کلیک میکنی ... میگه شما اکانتتونو فعال کردین !!!!! لازم به این کار نیست !! حلا باید چه کار کنم ؟؟؟؟
مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب به کدوم صفحه بعد از ورود مراجعه میکنید که این پیام رو میدهد؟
حاصل تربیت بیش از 5 هزار نفر چه شد؟
گذاشتن تمام کارهایت رایگان چه شد؟
هیچ - دزدانی به دزدان نت افزوده شد
حاصل کار رایگان و زحمت ... با نمک نشناسی داده شد
یک بچه 13 ساله هم پشتیبان مای بی بی شد
نادان بی خرد با دزدی استاد مای بی بی شد !
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
زندگی به من آموخت
که همیشه منتظر حمله احتمالی کسی باشم
که به او محبت فراوان کرده ام !
رایانامه : info@mybbskin.ir
شماره تماس : 09336507529
روز های فرد : ساعت 12 الی 18 و 21 الی 24
روز های زوج : ساعت 12 الی 24 با مداد
روزهای تعطیل : 9 صبح الی 24 بامداد
برترین انجمن MyBB در ایران : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان مشکل کاربر حل شد .. مشکل از کار من بود ، بد روش تنظیمات انجام داده بودم قاتی کرده بود ولی برچسب رو هم به پشتیبانی هم تیکت دادم دو روز پیش هنوز جوابی نیومده که هیچ ولی من پوسته رو عوض کردم بازم نشد(با رعایت غیر فعال کردن پلاگینا و دوباره فعال کردنشون) ... الان دیگه مطمعناً مشکل از پلاگینه .... نه ؟؟؟ باید چه کار کرد ؟؟
دوستان یه مشکل دیگه هم دارم اینه که تو صفه اصلی قسمت پایین وقتی روی این جمله کلیک میکنی "نشانهگذاری تمامی انجمنها به عنوان خوانده شده" ارورمیده ، خودتون ببینین ، باید چه کار کنم ؟؟؟ فقط اینجا هم نیست بالای تاپیک ها هم این گزینه هست که ارور میده ...
پلاگین برچسب را به مدیریت مای بی بی اسکین گزارش بدید چون به هاست مربوط است
درمورد ارور هم تصویرش رو بگذارید تا بررسی کنم
حاصل تربیت بیش از 5 هزار نفر چه شد؟
گذاشتن تمام کارهایت رایگان چه شد؟
هیچ - دزدانی به دزدان نت افزوده شد
حاصل کار رایگان و زحمت ... با نمک نشناسی داده شد
یک بچه 13 ساله هم پشتیبان مای بی بی شد
نادان بی خرد با دزدی استاد مای بی بی شد !
زندگی به من آموخت
که همیشه منتظر حمله احتمالی کسی باشم
که به او محبت فراوان کرده ام !
رایانامه : info@mybbskin.ir
شماره تماس : 09336507529
روز های فرد : ساعت 12 الی 18 و 21 الی 24
روز های زوج : ساعت 12 الی 24 با مداد
روزهای تعطیل : 9 صبح الی 24 بامداد
برترین انجمن MyBB در ایران : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۳۰-۱-۱۳۹۱ ۰۵:۰۱ عصر)khorack نوشته شده توسط: مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینم تصویر ارور
دوستان این ارور فقط برای کاربراست یعنی اگه کاربری روش کلیک کنه همچین اروری میده ....
همین امروز بهم گفتن ما مطمهنیم که پلاگین درسته مشکلیم باشه از قالبتونه که باید تو انجمن مطرح بشه ... خواهشاً در مورد برچسبا یکی کاری کنه ، اگه کسی دسرسی میخواد بگه بهش بدم ...
باتشکر
(آخرین ویرایش در ۳۱-۱-۱۳۹۱ ۱۰:۱۶ صبح توسط: khorack.)