ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حل نشده پنجره مزاحم
نویسنده پیام
sarina آفلاین
کاربر سایت
*
کاربر سایت

ارسال‌ها: 41
تاریخ عضویت: فرو ۱۳۹۱
اعتبار: 5
سپاس ها : 40
 سپاس شده 17 بار در 10 ارسال
ارسال: #1
پنجره مزاحم
سلام

من این پنجره مزاحم رو در قسمت header_welcomeblock_guest قرار دادم ، کار میکند و در انجمن هم نشان داده میشود ، اما وقتی

انجمن را به سمت پایین میبرم ( اسکرول میکنم ) پنجره مزاحم از کادر تصویر خارج میشود ، با زوم آوت کردن صفحه دیدم پنجره خیلی خیلی پایین رفته است ، نمیدونم مشکل از کجاست ، لطفا کمک کنید cwy

[تصویر:  8ed21db4f678.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-۱-۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ عصر، توسط Hossein121.)
۲۳-۱-۱۳۹۱ ۰۱:۱۶ صبح
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
!!! Hidden !!! آفلاین
کاربر سایت
*
کاربر سایت

ارسال‌ها: 79
تاریخ عضویت: فرو ۱۳۹۱
اعتبار: 273
سپاس ها : 300
 سپاس شده 493 بار در 250 ارسال
ارسال: #2
RE: پنجره مزاحم
دوست عزیز لطفا لینک انجمنت رو تو امضاء قرار بده با سپاس :whistling:
۲۳-۱-۱۳۹۱ ۰۱:۲۱ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
sarina آفلاین
کاربر سایت
*
کاربر سایت

ارسال‌ها: 41
تاریخ عضویت: فرو ۱۳۹۱
اعتبار: 5
سپاس ها : 40
 سپاس شده 17 بار در 10 ارسال
ارسال: #3
RE: پنجره مزاحم
فعلا روی لوکال کار میکنم بزرگوار
(۲۳-۱-۱۳۹۱ ۰۱:۲۱ صبح)baharans.ir نوشته شده توسط:  دوست عزیز لطفا لینک انجمنت رو تو امضاء قرار بده با سپاس :whistling:
۲۳-۱-۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ صبح
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
YaseR آفلاین
کاربر سایت
*
کاربر سایت

ارسال‌ها: 43
تاریخ عضویت: فرو ۱۳۹۱
اعتبار: 5
سپاس ها : 45
 سپاس شده 52 بار در 25 ارسال
ارسال: #4
RE: پنجره مزاحم
این کد را در header_welcomeblock_guest قرار دهید.
کد php:
<script type="text/javascript">





function 
informationbar(){

    
this.displayfreq="always"

    
this.content=''

}



informationbar.prototype.setContent=function(data){

    
this.content=this.content+data

    document
.write('<div align="center" id="informationbar" 
style="top: -500px"> 
<a  href="member.php?action=register">'
+this.content+'</a></div>')

}



informationbar.prototype.animatetoview=function(){

    var 
barinstance=this

    
if (parseInt(this.barref.style.top)<0){

        
this.barref.style.top=parseInt(this.barref.style.top)+5+"px"

        
setTimeout(function(){barinstance.animatetoview()}, 50)

    }

    else{

        if (
document.all && !window.XMLHttpRequest)

        
this.barref.style.setExpression("top"
'document.compatMode=="CSS1Compat"? 
document.documentElement.scrollTop+"px" : body.scrollTop+"px"'
)

    else

        
this.barref.style.top=0

    
}

}



informationbar.close=function(){

    
document.getElementById("informationbar").style.display="none"

    
if (this.displayfreq=="session")

        
document.cookie="infobarshown=1;path=/"

}



informationbar.prototype.setfrequency=function(type){

    
this.displayfreq=type

}



informationbar.prototype.initialize=function(){

    if (
this.displayfreq=="session" && document.cookie.indexOf("infobarshown")==-|| this.displayfreq=="always"){

        
this.barref=document.getElementById("informationbar")

        
this.barheight=parseInt(this.barref.offsetHeight)

        
this.barref.style.top=this.barheight*(-1)+"px"

        
this.animatetoview()

    }

}



window.onunload=function(){

    
this.barref=null

}



</script>





<script type="text/javascript">

<!--Invocation code-->



var infobar=new informationbar()

infobar.setContent('کاربر گرامی ورود شما را به مای بی بی اسکین خیر مقدم عرض 
میکنیم. جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید عضو شوید. جهت عضویت اینجا
 را کلیک کنید.')

//infobar.setfrequency('session') //Uncomment this line to set information bar to only display once per browser session!

infobar.initialize()

</script> 

و این کد را هم در Global.css قرار دهید.

کد php:
#informationbar{

positionfixed;

left0;

width100%;

text-indent5px;

padding5px 0;

background#ffffff url;

border-bottom1px solid green;



موفق باشید :heart:
۲۳-۱-۱۳۹۱ ۰۳:۴۵ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
sarina آفلاین
کاربر سایت
*
کاربر سایت

ارسال‌ها: 41
تاریخ عضویت: فرو ۱۳۹۱
اعتبار: 5
سپاس ها : 40
 سپاس شده 17 بار در 10 ارسال
ارسال: #5
RE: پنجره مزاحم
جناب یاسر کدهایی رو که فرمودید قرار دادم ، اما هیچی نشون نداد
۲۳-۱-۱۳۹۱ ۰۴:۱۰ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
YaseR آفلاین
کاربر سایت
*
کاربر سایت

ارسال‌ها: 43
تاریخ عضویت: فرو ۱۳۹۱
اعتبار: 5
سپاس ها : 45
 سپاس شده 52 بار در 25 ارسال
ارسال: #6
RE: پنجره مزاحم
درست و سر جا قرار دادین ؟
اول تو note pad بعد اونجا کپی کردین ؟

درسته :wub: دوباره انجام بدین :D

یکی دیگه هم میزارم حالا. ....
۲۳-۱-۱۳۹۱ ۰۴:۲۴ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
sarina آفلاین
کاربر سایت
*
کاربر سایت

ارسال‌ها: 41
تاریخ عضویت: فرو ۱۳۹۱
اعتبار: 5
سپاس ها : 40
 سپاس شده 17 بار در 10 ارسال
ارسال: #7
RE: پنجره مزاحم
بله درست کپی کردم ، اول هم تو نت پد ،
خودمم چندتا کد دیگه ی جاوا اسکریپت امتحان کردم ، همه ی آنها همین مشکل رو دارند ، با حرکت اسکرول ، زیادی میرن پایین :dizzy:
۲۳-۱-۱۳۹۱ ۰۴:۲۷ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
YaseR آفلاین
کاربر سایت
*
کاربر سایت

ارسال‌ها: 43
تاریخ عضویت: فرو ۱۳۹۱
اعتبار: 5
سپاس ها : 45
 سپاس شده 52 بار در 25 ارسال
ارسال: #8
RE: پنجره مزاحم
اینو تو global.css کپی کنید .

کد php:
#topbar{ 
position:absolute;
border-left5px solid #ffac45;
border-right5px solid #ffac45;
border-top2px solid #ffac45;
border-bottom2px solid #ffac45;
padding8px;
background-colorwhite;
width700px;
visibilityhidden;
z-index400;



این کد رو هم تو header_welcomeblock_guest

کد php:
<script type="text/javascript"
var 
persistclose=//set to 0 or 1. 1 means once the bar is manually closed, it will remain closed for browser session 
var startX 250 //set x offset of bar in pixels 
var startY 10 //set y offset of bar in pixels 
var verticalpos="fromtop" //enter "fromtop" or "frombottom" 
function iecompattest(){ 
return (
document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement document.body 

function 
get_cookie(Name) { 
var 
search Name "=" 
var returnvalue ""
if (
document.cookie.length 0) { 
offset document.cookie.indexOf(search
if (
offset != -1) { 
offset += search.length 
end 
document.cookie.indexOf(";"offset); 
if (
end == -1end document.cookie.length
returnvalue=unescape(document.cookie.substring(offsetend)) 


return 
returnvalue

function 
closebar(){ 
if (
persistclose
document.cookie="remainclosed=1" 
document.getElementById("topbar").style.visibility="hidden" 

function 
staticbar(){ 
barheight=document.getElementById("topbar").offsetHeight 
var ns = (navigator.appName.indexOf("Netscape") != -1) || window.opera
var 
document
function 
ml(id){ 
var 
el=d.getElementById(id); 
if (!
persistclose || persistclose && get_cookie("remainclosed")==""
el.style.visibility="visible" 
if(d.layers)el.style=el
el.sP=function(x,y){this.style.left=x+"px";this.style.top=y+"px";}; 
el.startX
if (
verticalpos=="fromtop"
el.startY
else{ 
el.ns pageYOffset innerHeight iecompattest().scrollTop iecompattest().clientHeight
el.-= startY

return 
el

window.stayTopLeft=function(){ 
if (
verticalpos=="fromtop"){ 
var 
pY ns pageYOffset iecompattest().scrollTop
ftlObj.+= (pY startY ftlObj.y)/8

else{ 
var 
pY ns pageYOffset innerHeight barheightiecompattest().scrollTop iecompattest().clientHeight barheight
ftlObj.+= (pY startY ftlObj.y)/8

ftlObj.sP(ftlObj.xftlObj.y); 
setTimeout("stayTopLeft()"10); 

ftlObj ml("topbar"); 
stayTopLeft(); 

if (
window.addEventListener
window.addEventListener("load"staticbarfalse
else if (
window.attachEvent
window.attachEvent("onload"staticbar
else if (
document.getElementById
window.onload=staticbar 
</script>
 




<div id="topbar" style="position: absolute; left: 10px; top: 15px; width: 749px"><div align="center">
<b><font size="2">اطلاعات تالارهای گفتگو مای بی بی اسکین<span lang="fa">
</span>&nbsp;نشان ميدهد که شما هنوز عضو نيستيد</font><span lang="fa"><font size="2">و براي استفاده از امکانات 
انجمن بايد عضو شويد</font></span></b></div>
<div align="center">
<b><font size="5" color="#FF0000">&nbsp;براي عضويت سريع &nbsp; </font>
<font size="5">
<a href="member.php?action=register"><span style="text-decoration: none">
<font color="#000080">اينجا</font></span></a><font color="#FF0000">&nbsp; 
کليک کنيد</font></font></b></div>
<div align="center">
&nbsp;</div>
<div align="center">
<b><span lang="fa">
<font size="2" color="#0000FF">عضويت شما در تالار 30 ثانيه طول خواهد کشيد</font></span></b></div>
<div align="center"><br /><a href="http://mybbskin.ir/showthread.php?tid=218&action=lastpost" target="_blank">کادر مزاحم</a>
<div align="center">
    <p dir="rtl"><b><a href="" onClick="closebar(); return false">
    <font color="#FF0000">>بستن اين پنجره<</font></a> </b></div>
</td>
</div>
</div> 

موفق ..... :wub:
۲۳-۱-۱۳۹۱ ۰۴:۳۱ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
YaseR آفلاین
کاربر سایت
*
کاربر سایت

ارسال‌ها: 43
تاریخ عضویت: فرو ۱۳۹۱
اعتبار: 5
سپاس ها : 45
 سپاس شده 52 بار در 25 ارسال
ارسال: #9
RE: پنجره مزاحم
اینو تست کن ببین :D
۲۳-۱-۱۳۹۱ ۰۴:۳۳ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
sarina آفلاین
کاربر سایت
*
کاربر سایت

ارسال‌ها: 41
تاریخ عضویت: فرو ۱۳۹۱
اعتبار: 5
سپاس ها : 40
 سپاس شده 17 بار در 10 ارسال
ارسال: #10
RE: پنجره مزاحم
این یکی هم وقتی یه ذره اسکرول رو بکشی پایین یهو خیلی خیلی میره پایین و نشون داده نمیشه :(
۲۳-۱-۱۳۹۱ ۰۵:۰۷ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کد پنجره مزاحم فوق العاده زیبا qashqaie 1 663 ۲۲-۷-۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ صبح
آخرین ارسال: Ben
  آموزش ایجاد پنجره ورود خیلی زیبا modal login box yasan100 8 1,657 ۱۰-۳-۱۳۹۱ ۰۸:۴۳ عصر
آخرین ارسال: ramin
  حل شده چیکارکنم تا بعد انتخاب انجمن ویا مطلب اون پنجره باز نشه؟؟ mehdirazi 1 666 ۲۳-۱-۱۳۹۱ ۰۷:۰۹ عصر
آخرین ارسال: ! Omid StaR !

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

خانه | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | نسخه موبایل | پیوند سایتی RSS
اخبار فناوری اطلاعات | نرم افزار املاک | هتل آپارتمان مشهد | نرم افزار رستوران | نرم افزار تاکسی سرویس | نرم افزار رستوران | دانلود نرم افزار مطب | دانلود نرم افزار تاکسی سرویس | مجله پزشکی آسان طب | اتوماسیون پزشکی | نرم افزار دفترچه تلفن نرم افزار چاپ چک نرم افزار رستوران نرم افزار فست فود نرم افزار کافی شاپ نرم افزار تاکسی سرویس نرم افزار نمایشگاه خودرو نرم افزار املاک نرم افزار هتلداری نرم افزار مطب نرم افزار دندانپزشکی نرم افزار انبارداری نرم افزار حسابداری فروشگاه نرم افزار وکالت مجله اینترنتی پارسی وان | مجله اینترنتی زیگیل | خرید بک لینک | خرید رپورتاژ | سینما تئاتر مای استیج | یک مهاجر | دنیای مهاجرت | مجله گردشگری کاروان | وردپرس دانلود | مجله تفریحی تندیس فان | نرم افزار Software | جوک جدید | اخبار هنر | اخبار کامپیوتر | سایت پزشکی | فروشگاه اینترنتی | سایت خبری | دانلود موزیک | اندروید سه | بانک شماره موبایل | پایگاه صالحین | مجله کامپیوتری | جاب لر | نوین ساخت | سهام نت | تکی کو | تم کد | مجله اینترنتی وبدون | پورتال خبری | سایت تفریحی تک لایو | مجله سرگرمی سیب رنک | سایت پزشکی دکتر طب | مدرن بوک | مجله اینترنتی فرتکست | مجله پزشکی نت سلامت | کافه ایرونی | مجله خندانک | مجله اینترنتی فان استار | مجله من | مجله اینترنتی دونیمه | مجله اینترنتی بردیا | فاینال مد | فرهنگیا | نامبروان | جان نو | مگفر | مجله 24 | نیمچه | تک پدیا | آیناز وب | مطالب بیست | میهن اسکای | نیک آنلاین | شینار | وطنی ها | طب جدید | هوای تازه | آاقای گل | برترین مطالب | دایی رضا | فارس پدیا | آجودانیه | چارشنبه | فانیفا | قارپوز | گوهرمند | گل بهار | جهان من | جوان امروز | کالچر | مه آذین | مجله سبز | مگناب | دنیای نت | نیک اندیشه | نیکاندوست | نیک پاتوق | ازبک | پارمینو | پیک آبی | پورتال من | راز آلود | روسپید | رشد نگر | رویای زندگی | شورانگیز | سیمای وب | نتیها | تاپکده | وب دوستان | ویکی وان | یکناز | زرچوب | زردقناری | عصرطلایی | فرتورز | آموزش گیتار | مایادانلود | | دکتر CMS | سایت آموزش گیتار | رایان درمان | پارسیان گشت | ایران کافه | گیتی بوک | مجله فراتوریسم | فراتوریسم | دکتر آسان دنت | آسان دنت | مجله گردشگری افراگشت | افراگشت | هشت گام | فرکافی | میهن تاج | مجله پزشکی رایان درمان | موج سینما | تیزباد | برفانک | کافه داران | کینگ دانلود |